divendres, 4 de juliol del 2008

Me aburro...

Aix, n'estic tipa d'estar de baixa, de pols de paletes i soroll des de les 7 del matí, de dormir poc i del mal al cul... :(

Trobo a faltar els amics de la feina! Trobo a faltar l'estrés quotidià!

Segur que m'arrepentiré, dilluns que ve, d'haver dit això; però avui... com diria un amic del meu xicot, avui per avui: "ME ABURRO..."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I tant que te'n penediràs! Ja veuràs! Jo també estava així per la pneumònia, avorrida com un cadàver per casa, però al cap de dues hores d'estar a la feina, ja ho anyorava! Com et va el cul?
I paletes? Et desperten? Que fas obres al pis? Bueno ens veiem diumenge a la Torrada a les 8 no?
petons cuidat!

Marta Contreras ha dit...

És que mai estem contents amb res...

Susi ha dit...

Hola Gemma!
Nosaltres estem fent reformes a la cuina. Hem comprat un moble a l'IKEA d'aquells tan grans qiue permet ficar-hi de tot! i el pobre Urco està més espantat que un pollastre a la revetlla de Sant Joan! amb tant de soroll d'eines i enrenou per tota la casa muntant el moble (amb 45.000 instruccions) però que el Santi ha muntat amb molta traça i paciència.
Estic cansada com un ruc! i tit just acabo de començar les vacances! a veure si tenim temps de trobar-nos per sopar!!
Un abraçada i ànims!! que quan tot torni a la rutina trobaràs que fa tanta calor que no valia la pena aburrir-se. Agafa un bon llibre.. o una bona musiqueta que et transporti lluny, o un aroma que et faci sentir al cel... o tot junt!!

Santi ha dit...

Tranquil·la dona, que amb aquesta calor encara seràs capaç de trobar-te un "drogaímano" a la feina, on està ple de "burrisme", que et farà agafar un "psicodrisme" tan fort que hauràs de tornar a agafar la baixa.
Si és que el burrisme és lo que té!

Una abraçada!!