dimecres, 17 de juliol del 2019

Cal Tiet de Navàs - habitatge d'ús turístic

Us presento, després de mil anys sense escriure en aquest blog, l'habitatge d'ús turístic que la meva mare ha obert al poble de Navàs, al Bages, a la Catalunya central, al cor de Catalunya, vaja! ;) A 80 km per carretera de Barcelona (una horeta, aproximadament) i a tocar limítrofament de la comarca del Berguedà (ubicat al Bages nord).

Un indret ideal per desconnectar del dia a dia estressant a ciutat, de la feina absorvent que no ens deixa ni un minut per relaxar-nos, per gaudir, sol, en família o grup d'amics (té capacitat per a 8 persones) de les meravelles poc conegudes que la Catalunya central ofereix: Montserrat, la muntanya i el monestir; Sant Benet de Bages; les coves del Toll de Moià; el cim d'àligues; Cardona, la muntanya de sal, el parador i el castell; els boscos plens de bolets del Bages i del Berguedà; el pantà de la Baells; el parc temàtic de terror de Cercs Horrorland; a una horeta i mitja en cotxe d'Andorra, pel túnel del Cadí; el romànic que envolta el poble de Navàs, ple de rutes d'ermites d'aquest estil arquitectònic; la ruta de les Colònies industrials del riu Llobregat (Cal Vidal, l'Ametlla de Merola, Cal Rosal, etc.)...

En definitiva, tota una opció a tenir en compte per a qualsevol tipus d'estada vacacional o de cap de setmana (curta o llarga), al cor de Catalunya.

Ubicat en una casa de poble de tota la vida, no allunyada de tots els serveis bàsics que el poble de Navàs ofereix, però situada en un barri tranquil, amb unes vistes dels boscos dels voltants immillorables i molt ben comunicada.

Cal Tiet de Navàs.

Per a reserves, plataforma d'Airbnb.

CAL TIET DE NAVÀS