dimarts, 28 d’octubre de 2008

Rectificar és de savis!

Com sempre em deia el meu pare quan jo era petita, saber rectificar és de savis.
I quanta raó que tenia, no ho penseu?
Quantes coses importants s'haguessin quedat a mig fer, a mig dir, o a mig esperar si no s'hagués sabut rectificar a temps! Val més rectificar i quedar com un senyor, que no pas fer veure que ets molt intel·ligent i tapar com puguis els teus errors.
Bé, jo ho penso així almenys.

La meva FE D'ERRATES d'avui no és gran cosa, potser a molts us haurà passat fins i tot desapercebuda, però ARA que me n'he adonat (després de més de mig any en funcionament), ara que per fi he vist l'error garrafal que he comès, ara ho dic. Si ho hagués trobat abans, ho hagués dit abans... però fins ara no ho he detectat.

L'adreça del lloc web del meu blog, que pretén dir en alemany "sempre endavant", conté una "r" de més. No es diu "immer gerardeaus", tal com jo ho he escrit, sinó que fins avui no he sabut que es diu "immer geradeaus". Aix... i jo convençuda que ho deia bé, eh!
Gent que sabeu alemany, per què no m'ho heu comentat abans? ;)

Bé, el cas és que ara no canviaré l'adreça web perquè molta gent ja la té enllaçada amb els seus mateixos blogs, etc., però sí que vull deixar dit perquè en quedi constància que m'he adonat de l'error, i que la meva voluntat és la de corregir-ho, ni que sigui mitjançant aquest post de fe d'errates!

Ja ho diuen també que, no hi ha dia que te'n vagis a dormir sense haver après una cosa nova de més! :) Avui això, demà quelcom d'altre! Però endavant, sempre endavant!

3 comentaris:

Laura rus ha dit...

jo em pensava que ho havies fet pq l'altre nom ja estava agafat! jajajaja macht nichts!!


küsse!!!

Ada Guilà ha dit...

Jo ja ho vaig dir Gemma, tho vaig posar en un correu.... pero vaig pensar que potser thavia enfadat que ho digues.... bueno, rectificar es de savis!
Petons!!

Gemma ha dit...

Ostres Ada, si m'ho vas dir, em va passar desapercebut, ni me'n vaig adonar que m'ho deies. No no, enfadar-me?, què va, al contrari, que a mi m'agrada aprendre i aprendre-ho bé, ja m'hauries de conèixer ;)
Bé, més val tard que mai. Vielen Dank anyway! :)

Gemma