dijous, 2 d’octubre del 2008

Càsting ;)



Si sabéssiu com van riure l'Abel Folk i el Dani Anglès quan vaig cantar el primer tros d'aquesta cançó al càsting d'Objectiu Pastorets al qual em vaig presentar diumenge passat al teatre Poliorama de Barcelona...
També em van dir que havien sentit gent molt i molt pitjor... però bé, què t'han de dir, no?, per no semblar grollers?
Ho devia fer tan malament... però tant, que de totes les persones que s'hi van presentar, sóc la única que no han penjat a la web del càsting... Snif, snif! :(
Bé, ara a esperar els resultats... però dubto que passin a la següent fase a algú que ni tan sols saben quina cara fa, oi?

Molta merda!

4 comentaris:

.:milko:. ha dit...

Segur que passes!!!

Ada Guilà ha dit...

Clar que sí, ànims!
Perquè no et van sentir recitant, doncs! No sé perquè no podien posar un tros de paper i no la cançó o una anècdota que la gent n'explica! És molt extrany!

Gemma ha dit...

Quins nervis... Ja hi comencen a haver els primers veredictes, coneguts nostres del grup a qui ja han descartat...
A la meva germana i a mi encara no ens han dit res... Quins nervis!
Quant de temps més trigaran a dir-nos que no hem passat el càsting? Aquestes notícies, com més aviat se saben, millor!!!

Petons!

Gemma ha dit...

Benvolgut/da,

Volem donar-te les gràcies per haver participat al càsting d’Objectiu Pastorets. Sense la teva col·laboració, no haguéssim aconseguit l’èxit de convocatòria que hem obtingut.

Al llarg d’aquests dies, ens heu demostrat que el nivell del teatre amateur a Catalunya és molt alt. Les vostres magnífiques interpretacions, així com algunes de les vostres veus, han fet molt difícil la tasca del jurat. Malauradament, no podem escollir-vos a tots i hem de notificar-te que NO has estat seleccionat.

Esperem, però, que no et perdis els programes que s’emetran per TV3a partir del mes de desembre.

Gràcies de nou per la teva participació.

Una abraçada,

Daniel Anglès, Abel Folk i Joan Riedweg

Jurat dels càstings d' Objectiu Pastorets