dilluns, 16 de novembre del 2009

ENVEJA ;)

Hi ha qui ho anomena "enveja sana", d'altres que ho anomenen "envidia cochina", i hi ha qui senzillament els diu "CABRONS!" ;)
Sigui com sigui, aquests meus dos companys de feina sí que s'ho han muntat bé!
Aquí en teniu la prova:

http://vimeo.com/7631554
http://vimeo.com/7757546
http://vimeo.com/7756034

Viaje con nosotros from cambicio on Vimeo.



El mundo es una croqueta from mundocroqueta on Vimeo.



Plaga MundoCroqueta. from mundocroqueta on Vimeo.



Felicitats per tenir-los tan ben posats i per no tenir por davant de res! Endavant, sempre endavant!

PD: Al tercer vídeo hi col·laboro! Em va fer molta il·lusió, de debò! Gràcies per pensar en mi, Cambicio! Us trobarem a faltar. Malgrat allò que digui tothom, us hi trobarem a faltar, a l'ASI.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Pues vaya usted mentalizándote, que si voy yo, usted va detrás.

Gemma ha dit...

¡A ver si es verdad! ;)
Nos falta Japón primero, pero todo llegará, todo llegará... Eso sí, antes de 2012, ¿verdad? :)
¡Mucha suerte en todo, Cambicio!

Ada Guilà ha dit...

Ostres molt molt bo el curt! M'ha agradat molt, felicitats al Cambicio! Per cert, on van? A donar la volta al món? I tu també hi vas Gemma? Ostres que bé que s'ho munten, sí sí enveja sana! Que vagi bé!!

Gemma ha dit...

Ei Ada!
Doncs sí, és molt bo, oi? I això només és el principi, hi haurà continuació i tot. Si vas estant al cas, potser m'hi veus aparèixer hi tot, ja que hi vaig fer una col·laboració! :) Mola. I per ser aficionats al tema, els va quedar genial, oi? Ja els ho diré de part teva, tota una entesa en la matèria. Gràcies.
I sí, se'n van un any d'excedència a voltar pel món, no sé si serà tota la volta o què, de moment comencen per Argentina i llavors, chi lo sà... on els porti el destí!
Jo no hi vaig pas, no, tranquil·la. Només que aquí fem la broma que li estem "copiant" els viatges al noi, perquè on ell ha estat, llavors nosaltres hi anem l'estiu següent (casualitats, mira), i la conya ja és aquesta! :)
Tu, tot bé per Praga? Petons!

Ada Guilà ha dit...

Ei sí per Praga genial, molt molt maca la ciutat i vam visitar també Cesky Krumlov que també val molt la pena! A més ens va fer uns dies preciosos amb molt de sol i només va ploure un dia. Vam anar a veure un espectacle de titelles "Don Giovani" i també una obra de teatre negre "Aspects of Alice" també molt xula! Un viatge preciós! Però sí quina enveja marxar un any d'excedència, ja m'agradaria ja! Molta sort de part meva, i quan marxen? Petons!

Anònim ha dit...

JAJAJAJA.... M'ha agradat molt tornar a veure els curts, com a la seva festa de comiat! Tens raó, enveja molt sana, tant de bo tots fóssim capaços algun dia de fer algo semblant. Perquè Perú ja fa molt de temps...
Besitos i bona sort als viatjers!!!
NOE