dimecres, 27 d’abril del 2011

Massa emocions en tant poc temps!

De vegades tinc la sensació que el temps va a tota pastilla... no que vola, no... sinó que ni tan sols tinc temps de veure'l passar!



Però aquesta Setmana Santa i, per acabar-ho de culminar, avui, que és el dia del meu 30è aniversari, ha estat increïble com, amb poc més de 4 dies, hi ha hagut tantes coses concentrades:



Fa una setmana i mitja que acomiadàvem la solteria d'una de les meves millors amigues, l'Ada, a Navàs. El dissabte a sobre, és a dir, dia de Sant Jordi, assistíem al seu casament a la platja, en un dia magnífic i enmig d'una festa més que magnífica, en un hotelet amb molt d'encant, a tocar del mar (el balcó ens donava al mar i sentíem les onades com picaven contra les roques mentre dormíem) i amb molt bona companyia. El dia abans, divendres, assistia a teatre de Festa Major del poble on visc actualment, Balsareny, amb l'obra "Còmica Vida", del Pep Cruz, entre d'altres. Diumenge celebràvem aniversaris diversos. Dilluns rebia la mona de Pasqua com cada any. I avui és el meu 30è aniversari!



I tot això, enmig de deures d'alemany, pacs de la UOC, assaigs de teatre, un refredat de mil dimonis i compromisos familiars diversos..., entre d'altres!


Ho he fet tot, i n'estic contentíssima... però... ho he vist passar tan de pressa, que m'encantaria tenir un "rewind" dels vídeos antics per poder tornar marxa enrere i veure-ho, tot, amb molta més calma i poder-ho assaborir, tot, encara molt més del que ja ho he fet...



Aix, però si tot allò que m'ha de passar ha de ser tan bonic com tot això que he viscut aquests dies, per més intens i curt que sigui, BENVINGUT SIGUI!



Us deixo amb un parell de fotografies del dia del casament de l'Ada: una d'ella i jo, després de la cerimònia, i l'altra de quan jo i la meva germana li dirigíem unes paraules durant la cerimònia vora el mar.


* Fotografies d'Emilio Jurado

2 comentaris:

Ada Guilà ha dit...

Fa dies que intento deixar-te el missatge, a veure si ara puc!! Quina entrada de blog tan maca que has fet! Merci!! Merci per les fotos que estem wapíssimes i sobretot per venir, per compartir el dia amb nosaltres, per la lectura tan maca que vas fer que ens vas fer emocionar a TOTS DOS! i sobretot per fer de testimònia! Va ser un dia preciós que no oblidaré mai, segurament el millor de la meva vida, tot i que aquest any m'esperen moltes més coses! A mi també em sembla que tot va molt i molt ràpid i després del 2011 crec que encara ho trobaré més!
I com proven els 30 anys? vaig pensar tant en tu el dia 27 perquè pensava que anava cap a Maurici i estava tirada en un aeroport de Marsella, més hagués valgut estar-ho celebrant amb vosaltres!!
Que tinguis un gran any!! Muas!

Gemma ha dit...

Ostres, has tingut problemes per escriure el missatge? Què estrany... :) Bé, ja està, ara ja està publicat! Gràcies pel comentari! :=) Jo també espero que tingui un gran any, a veure... Toquem ferro i fusta i tot el que faci falta! Tot bé, per Maurici, oi? Bé, de relax, oi? :) Ja ens explicaràs! I cuida't molt, que a tu sí que durant aquest any t'esperen moltes emocions! Petons a tots DOS!