dimarts, 13 de maig del 2008

Que et volies matar?

Home... voler voler, que diguem, és evident que no!

Ja l'hauria dut abans a revisió, si m'hagués pensat que era tan greu el que li passava...!!!!!

"Però, que et volies matar?", una i altra vegada em repetia el meu mecànic quan li vaig portar ahir el cotxe perquè canviés el parabrises per un impacte que hi tenia des de feia temps, i resulta que hi va descobrir desperfectes molt més greus als quals jo ni tan sols donava importància.

Doncs sí, m'hagués pogut matar, conduint cada dia i fent els quilòmetres que faig cada dia... Però, no sé si cal que toqui fusta (com es fa en castellà), o que toqui ferro (com es fa en català), que faci sonar l'avisador o que doni gràcies a vés a saber qui... però de moment encara ho puc contar.

A veure si me'l deixen ben arregladet, que la setmana que ve li toca inspecció a ca l'ITV! :)

2 comentaris:

Ada Guilà ha dit...

Ei pues el de l'Andreu també té un impacte al cotxe des de fa temps! Ens hem de preocupar o què? Es una mica grosset ja....

Gemma ha dit...

Ada, no és el mateix un impacte al cotxe que un impacte al vidre. Tu et refereixes al vidre? Si és al vidre, i va en augment (jo ho marco amb un rotulador permanent, i si la ratlla va sobrepassant la marca del rotulador, llavors és preocupant, perquè hi ha perill que se't trenqui el parabrises o el vidre en qüestió que sigui), llavors jo faria canviar el vidre. Si no augmenta, doncs pots aguantar. Tot depèn de l'assegurança que tinguis contractada també. A mi em cobreix gratuïtament un parabrises per any, perquè està a tot risc amb franquícia, però no sé a què el teniu contractat vosaltres... Si és a tercers, segurament que no us ho inclourà això.
Ara bé, els meus desperfectes greus al cotxe dels quals parlo no són del vidre, sinó de sota, que afecten la direcció, les rodes, etc. ;)