divendres, 22 de gener del 2010

Al matí, el mar es desperta

AIGUA, TERRA, FOC i AIRE

Personificar els 4 elements i, així, poder crear personatges, va ser la base del curs que vam fer d'interpretació, el cap de setmana del 19 i 20 de desembre de l'any passat la meva germana i jo a càrrec d'una gran actriu i professora, la Sali Cervià.

El mar es va despertar, el rierol saltava, la cascada lliscava, l'arbre arrelat a la terra es movia amb la brisa, el foc cremava fort i suau, el vent es pentinava i trucava a la porta, etc., etc., etc. Tot un món d'emocions i de sentiments que cal viure'ls des de dintre, sense pensar ni reflexionar gaire en allò que són, sinó deixant-se dur per l'emoció, pels sentits, per l'instint!

Tota una experiència digna de ser repetida ben aviat.
També imparteix un curs sobre els colors de l'arc de Sant Martí i les obres d'art de pintors coneguts. Ha de ser una canya! Ja tinc ganes de fer-lo.

3 comentaris:

joanfer ha dit...

Ostres, quina bona pinta aquest curs d'interpretació! A part d'enriquidor, suposo que us ho hauríeu passat d'allò més bé! A més, una bona forma també de treballar les emocions i la imaginació.
Prenc nota... ;)

Gemma ha dit...

Va ser molt interessant, de debò. I la Sali és una gran professora.
Si realment t'interessa, tinc el seu correu i el seu telèfon. M'ho dius, i t'hi pots posar en contacte, si vols.

joanfer ha dit...

Bé, com que un és tímid ;P per trucar-la directament, em conformaria amb el seu correu.
Ara mateix estic en un munt de cursos i històries, però a mig plaç no ho descarto gens! Per cert, ho fa a Barcelona o a prop?
Si vols pots enviar-m'ho al correu xoanfer@gmail.com.
Moltes gràcies!

Un petonet... ;)