dilluns, 25 d’agost del 2008

Popurri

Aquests dies, abans de marxar de viatge de vacances (toquem fusta, i ferro i tot allò que calgui tocar perquè tot vagi bé, aquesta vegada sí!), estic fent endreça de moltes coses, estic avançant molt en reorganització de ment, espai i lloc!
Fotos per un cantó, pis per un altre, pensaments per més enllà... Coses que feia dies i dies, potser molt de temps que em calia fer, i que no trobava mai el moment.
Ara, entre preparatius del viatge, nervis per l'estrena de l'obra de teatre de demà, dinars i sopars de festa major, concerts i orquestres, i més son que no pas temps per dormir, he trobat aquests foradets de temps per reorganitzar-me. I sabeu què? Que ara penso... ostres, i per què no ho havies fet abans? S'hi troba tant d'alleugeriment... :) Deu ser filosofia Feng-Shui, que a mi m'encanta tant!

"Sabuduría: Crecimiento. En algún momento todo se disuelve para crear nuevas formas. Enlaza armoniosamente lo viejo con lo nuevo."

"Relación: Gratitud. Gratitud es el pequeño diamante en toda relación. Por favor y gracias se dan la mano y mágicamente aparece una sonrisa."

No us n'heu adonat mai que, de vegades, sense saber per què, quan us mireu, se us dibuixa un somriure als llavis? :) Ara que procuro ser-ne conscient, tant com puc, encara em perdura més el somriure: primerament pel mateix motiu que hi ha aparegut, i en segon lloc per haver-me'n pogut adonar a temps i alegrar-me que hi sigui, i poder-lo allargar una estona més.

Un petonet a tothom!

1 comentari:

Laura rus ha dit...

que bonic... i que cert! ^^ com ha sortit l'obra?? tia, he treballat fins les nou i he arribat a casa que eren tres quarts de deu ja... pff... massa roba!


petonsss